Descobreix Quart de Gavarres

El massís de les Gavarres és una alineació muntanyosa de la Serralada Litoral Catalana. Té la forma d’un gran arc que s’obre cap al nord, a cavall entre les comarques del Baix Empordà i el Gironès. Amb una extensió propera als 350 km2 repartits per una vintena de municipis, van ser declarades Espai d’Interès Natural (PEIN) l’any 1992.

A través d’aquests articles posem en valor i donem a conèixer el seu entorn natural (paisatge, patrimoni, fauna i flora) a través de les noves tecnologies (Prototip PiGav), xarxes socials i continguts audiovisuals originals i propis.
Tot
Paisatge
Patrimoni
Fauna
 • Petita església d'origen romànic situada al mig del bosc al terme municipal de Llambilles, Gironès.
  Patrimoni
  Sant Cristòfol del Bosc
 • Un ocell menut, sociable i vermellós. Té el pit d’un color roig carbassa. És una petita icona pel seu cant variat i pot arribar a viure 13 anys.
  Fauna
  Pit-roig
 • Sant Mateu de Montnegre és una església del segle XI que pertany al del municipi de Quart, inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.
  Patrimoni
  Sant Mateu de Montnegre
 • El Santuari dels Àngels és un dels santuaris més visitats de les Gavarres i terres gironines. És al cim del Puig Alt, al terme municipal de Sant Martí Vell
  Paisatge   Patrimoni
  Santuari de la Mare de Déu dels Àngels

Mapa de les Gavarres

Utilitza el panell lateral per veure les localitzacions per categories

<iframe src="https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1CBrEZIHvcg88h0sztMgZf9gw5IE" width="100%" height="560"></iframe>