Descobreix Quart de Gavarres

El massís de les Gavarres és una alineació muntanyosa de la Serralada Litoral Catalana. Té la forma d’un gran arc que s’obre cap al nord, a cavall entre les comarques del Baix Empordà i el Gironès. Amb una extensió propera als 350 km2 repartits per una vintena de municipis, van ser declarades Espai d’Interès Natural (PEIN) l’any 1992.

A través d’aquests articles posem en valor i donem a conèixer el seu entorn natural (paisatge, patrimoni, fauna i flora) a través de les noves tecnologies (Prototip PiGav), xarxes socials i continguts audiovisuals originals i propis.
Tot
Paisatge
Patrimoni
Fauna
 • El Santuari dels Àngels és un dels santuaris més visitats de les Gavarres i terres gironines. És al cim del Puig Alt, al terme municipal de Sant Martí Vell
  Paisatge   Patrimoni
  Santuari de la Mare de Déu dels Àngels
 • Sant Mateu de Montnegre és una església del segle XI que pertany al del municipi de Quart, inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.
  Patrimoni
  Sant Mateu de Montnegre
 • Petita església d'origen romànic situada al mig del bosc al terme municipal de Llambilles, Gironès.
  Patrimoni
  Sant Cristòfol del Bosc
 • Un ocell menut, sociable i vermellós. Té el pit d’un color roig carbassa. És una petita icona pel seu cant variat i pot arribar a viure 13 anys.
  Fauna
  Pit-roig

Mapa de les Gavarres

Utilitza el panell lateral per veure les localitzacions per categories

<iframe src="https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1CBrEZIHvcg88h0sztMgZf9gw5IE" width="100%" height="560"></iframe>